Sisipan ini adalah khas untuk mendidik, berkongsi dan mewar-warkan ilmu seni kepada mereka yang ingin mengasah bakat, yang baru bertatih, yang ingin tahu dan sekadar tambahan ilmu untuk mereka yang berminat. Juga untuk berkongsi pengalaman serta produk-produk tempatan yang berkualiti dan bermutu tinggi. Tak Cuba Tak tau...
08 Februari 2010
Saya ni suka masak.Simple2 jer! Tapi anak2 suka,itu yang penting.Sekarang ni sedang editing buku resepi "JOM MASAK" Buat dalam dwi bahasa.Masakan yang mudah2,cepat,tak banyak guna bahan,sedap dan ekonomi.Nanti klu dah terbit belilah yer!aorg yang baru2 belajar masak bagus simpan satu. sebab tak payah pikir nak masak apa hari ni.Saya dah aturkan makanan sehidang setiap hari.Makan tengah hari/malam,sarapan,jenis2 sambal belacan,makanan utk kemping,pencuci mulut dan banyak petua masakan saya selitkan sekali.Tak beli rugi!!
Langgan:
Catat Ulasan (Atom)
Tiada ulasan:
Catat Ulasan